به گزارش مشرق به نقل از فارس، سهشنبه نهم اردیبهشتماه مراسمی از طرف رئیس دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی و چند تن از اعضای هیئت علمی این دانشگاه به بهانه درگذشت پدر همسر محمد خاتمی رئیس جمهور اسبق کشور در این دانشکده برگزار شده بود.
حضور محمد خاتمی در دانشگاه شهیدبهشتی به بهانه حضور در مجلس ختمی که بوسیله رئیس دانشکده حقوق در این دانشکده برگزار میشد با اعتراض دانشجویان همراه شد.
در ابتدای ورود خاتمی به دانشگاه جمعی از دانشجویان با سر دادن شعارهای مرگ بر منافق و مرگ بر فتنهگر سعی بر ممانعت از حضور وی در دانشگاه را داشتند که با برخورد فیزیکی تیم حفاظت،چند نفر از دانشجویان دچار جراحات بدنی شده اند.
همچنین در این مراسم جمعی از اساتید و مسئولین دانشگاه شهیدبهشتی از جمله مهرپور رئیس دانشکده حقوق،تهرانچی رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی و جمعی از دیگر معاونان و کارکنان حضور داشتند.
در پایان مراسم نیز دانشجویان با شعارهایی از قبیل مرگ بر منافق و فتنهگر، فتنهگر اعدام باید گردد، فتنهگر حیاکن دانشگاه را رها کن، خاتمی و همراهان وی را بدرقه کردند.
روز بعد از مراسم نیز جمعی از دانشجویان و اساتید انقلابی دانشگاه شهید بهشتی در اعتراض به حضور محمد خاتمی در این دانشگاه در مسجد دانشگاه تجمع کرده و شعارهایی را سر دادند.
پس از آن شاهد صدور بیانیههایی از سوی تشکلهای دانشجویی دانشگاههای کشور علیه حضور عوامل فتنه در دانشگاهها بودیم.
در این میان دانشجویان، اساتید دانشگاه و حتی نمایندگان مجلس نیز واکنش اعتراض آمیز خود را نسبت به حضور عوامل فتنه در دانشگاهها نشان دادند و خواستار پاسخگویی وزارت علوم در این زمینه شدند.
* زاهدی: موضوع حضور خاتمی در دانشگاه را از وزارت علوم پیگیری میکنیم
محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در رابطه با حضور خاتمی در دانشگاه شهید بهشتی اظهارداشت: طی گزارش اولیه ظاهر کار این است که وی برای شرکت در مراسم ختم در دانشکده حقوق حضور یافته اما اینکه مجلس سیاسی یا غیرسیاسی بوده را از وزارت علوم جویا میشویم.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس طی توصیهای به مسئولان دانشگاه تصریحکرد: مسئولان دانشگاه چنانچه احساس میکنند مراسمی به تشنج بینجامد و کسانی که نام آنها با فتنه همراه است در آن حضور داشته باشند و موجب تحریک دانشجویان مذهبی و متدین و انقلابی شود باید اجازه برگزاری چنین مراسمی را ندهند یا توصیه شود آن افراد شرکت نکنند.
وی خاطرنشان کرد: آرامش دانشگاهها باید تأمین شود این برای ما مهم است و اینکه در دانشگاهها به تولید علم و فناوری بپردازیم.
* جعفری: باید دانشگاهها را از تنشهای سیاسی دور کرد
قاسم جعفری، نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری خانه ملت در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به زمان برگزاری جلسات رای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم گفت: در آن ایام و پیش از جلسه رای اعتماد زمانی که آقای وزیر در جلسات کمیسیون حضور مییافت میگفت که آقای روحانی به من تاکید کرده که آرامش دانشگاهها برای من مهم است.
وی اضافه کرد: اگر طبق گفتههای وزیر آقای روحانی انقدر به آرامش در محیطهای دانشگاهی تاکید دارد باید فضای دانشگاهها از تنش به دور بوده و در راستای اقتصاد مقاومتی، پژوهشهای کاربردی و بنیادی و همچنین علم و دانش حرکت کند.
جعفری با بیان اینکه دانشگاهها به عنوان محیطهای علماندوزی و دانش نیاز مبرم به آرامش دارند تصریح کرد: دولتمردان باید تمام تلاش خود را برای آرامش محیطهای علمی به کار گیرند.
وی در عین حال گفت: از تدبیر و امید به دور است که دانشگاهها در یک فضای حاشیهای و تنشزا فعالیت کنند زیرا در چنین محیطی علم و دانش به حاشیه رفته و مسائل سیاسی مورد توجه قرار میگیرد.
* صلاحی: عدم تعهد وزیر علوم به وعدههایش
سهراب صلاحی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با بیان اینکه دانشگاهها باید فضای کاملا علمی داشته باشند، گفت: این موضوع قبلا به وزارت علوم تذکر داده شده بود که دانشگاهها نباید از فضای علمی خارج شوند.
وی افزود: با توجه به اینکه یکی از پایههای قدرت ملت ایران پیشرفت علمی در دهه اخیر است دشمن تلاش میکند دانشگاهها را از فضای علمی که شرط پیشرفت است خارج کند و برای این موضوع نیز برنامهریزی دارد و تلاش میکند چهرههای حساسیتبرانگیز را وارد دانشگاه کند.
وی افزود: اگر کسانی که رهبری فتنه را برعهده داشتند و نظام سعی کرد با الفت اسلامی با آنها برخورد کند در دانشگاهها حضور یابند اغتشاش ایجاد میشود و مسئولان وزارت علوم باید هدفشان را از این مسئله مشخص کنند.
صلاحی گفت: وزیر علوم تعهد کرده بود که از افراد مسئلهدار و حساسیتبرانگیز در آموزش عالی استفاده نکند تا آرامش موجود در دانشگاهها حفظ شود و در حال حاضر باید جوابگو باشد هرچند که چندینبار نمایندگان مجلس در این زمینه از وزیر سوال کردند و از پاسخهای وی قانع نشدند.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: این مسائل نشان میدهد که علاوه بر وزیر افراد دیگری نیز در وزارت علوم تصمیمگیر هستند، افرادی که پایگاه اجتماعی خود را از دست داده بودند تلاش میکنند تا با حضور در آموزش عالی در معادلات سیاسی از دانشگاهها استفاده کنند که این مسئله ضربه زدن به نظام تلقی میشود.
* سلیمانی: انتصاب افراد حامی فتنه درِ دانشگاه را به روی فتنهگران باز کرده است
محمد سلیمانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور برخی عناصر نزدیک به فتنه در دانشگاهها گفت: اتفاقی که در دانشگاهها در حال رخ دادن است بستر و زمینه تنش و آشوب را فراهم مینماید.
سلیمانی با انتقاد از انتصاب برخی چهرههای نزدیک به فتنه در سمت ریاست دانشگاهها اظهار داشت: مدیریتهایی که نصب شدهاند عمدتاً کسانی هستند که در فتنه شریک بوده و نقش داشتهاند و در برخی موارد به آشوبطلبی مشهورند.
نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: وقتی افرادی که فتنهای نظیر 18 تیر 78 را ایجاد کرده و در فتنه 88 نقش داشتهاند به عنوان رئیس دانشگاه منصوب میشوند باید هم درب دانشگاه به سوی فتنهگران باز شود.
وی خواستار توجه جدی شورای عالی انقلاب فرهنگی به انتصاب رؤسای دانشگاهها شد و افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی باید به این موضوع ورود کند و سابقه رؤسای دانشگاههایی که از سوی این شورا تأئید میشود را به صورت جدی بررسی کند.
سلیمانی تصریح کرد: برخی از افرادی که شورای عالی انقلاب فرهنگی ریاست آنها بر دانشگاهها را تأئید کرده سابقه روشنی در فتنه دارند.
نماینده مردم تهران در مجلس درباره نقش مجلس در جلوگیری از انتصاب افراد مسئلهدار به عنوان رئیس دانشگاه خاطرنشان کرد: هیأترئیسه مجلس در این زمینه باید زودتر سؤالاتی که از مجموعه مدیریت وزارت علوم شده را در دستور کار قرار دهد تا نمایندگان و مردم در این باره آگاه شوند.
* ثابتی: نمایندگان ولایتمدار باید برای حضور سران فتنه در دانشگاه کارت قرمز به فرجیدانا نشان دهند
مجتبی ثابتی عضو سابق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: مقام معظم رهبری به نکتهای اشاره فرمودند که دانشگاه باید سیاسی باشد ولی سیاستزده نباشد، در حالیکه در حال حاضر جریانهای افراطی، رادیکال و بعضاً اپوزیسیون در بدنه وزارت علوم در حال رسوخ است و به وضوح پیداست. وی افزود: به تازگی در دانشگاه یزد سخنرانی را آوردهاند که مشروعیت نداشته و مشخص است به دنبال عکسالعمل نهایی هستند زیرا ورود خاتمی به دانشگاه شهید بهشتی عکسالعمل نیمهپایانی بود.
ثابتی اظهار داشت: دانشگاه شهید بهشتی که در بحث هستهای شهید شهریاری را تقدیم انقلاب کرد و در زمان فتنه دانشجویان مؤثری برای انقلاب داشت و به نام شهید بهشتی نیز مزین است جای افراد فتنهگر و کسانی که چهره دانشگاهی ندارند، نیست.
وی اضافه کرد: به چه علت در همین زمان که مردم پیگیر صدور حکم برای فتنهگران هستند یکی از عوامل فتنه در دانشگاه شهید بهشتی حضور مییابد؟
ثابتی با بیان اینکه قوه قضائیه نباید بیش از این تساهل کند، گفت: قوه قضائیه همانطور که با دیگر محکومان برخورد میکند باید به طور شدیدتری با فتنهگران برخورد کند زیرا خدمتی که سران فتنه به آمریکا کردند عبدالمالک ریگی نکرد، فتنهگران در قاموس انقلابیگری به انقلاب ضربه زدند.
وی افزود: سران قوه قضائیه باید بدانند که نتیجه تساهل برای فتنهگران بیحرمتی روزافزون به انقلاب است و اگر دستگاههای قضایی کار درستی انجام ندهند فرزندان امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری خودشان وارد عمل میشوند زیرا ما دیگر فرصت سعی و خطا نداریم و کوتاه آمدن در برابر فتنهگران را کوتاه آمدن در برابر خون شهدا میدانیم.
ثابتی گفت: خون شهدای فتنه 88 نباید هدر رود و به هیچ عنوان نباید به خون شهدای انقلاب بیحرمتی شود، سران قوه قضائیه باید سریعتر برخورد کنند.
وی با بیان اینکه وزارت علوم کمکم جایگاه خود را فراموش کرده است، خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس نیز باید با شدت بیشتری بیحرمتی مسؤلان وزارت علوم را پاسخ دهند زیرا اگر نمایندگان داعیه ولایتمداری دارند باید به فرجی دانا کارت قرمز بدهند، مماشات با فرجی دانا جایز نیست.
ثابتی افزود: هرچند که فرجی دانا از عوامل فتنه نبوده است ولی گویا این مسئله نیز یک سناریوی از پیش تعیین شده به شمار میرود.
* پهلوان: دانشگاهیان اجازه ورود فتنهگران به دانشگاه را نمیدهند
علی پهلوان دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان پیرامون ورود خاتمی به دانشگاه شهیدبهشتی گفت: ما از روز اول هم اعلام خطر کردیم که ممکن است پای فتنهگران به دانشگاه باز شود.
پهلوان ادامه داد: نمیخواهیم کسانی که با سرنوشت کشور بازی کردند دوباره باعث تشویش، التهاب و از بین رفتن بعضی جوانان این مرزو بوم شوند.
وی تصریح کرد: سران فتنه باید جواب خون دانشجویان و جوانانی که بر اثر ادعاهای دروغ آنها کشته شدند را بدهند.
پهلوان تاکید کرد: هنوز تلخی آن روزها از ذهنمان پاک نشده بعد آقایان با کمال پررویی وارد دانشگاه میشوند و قصد تطهیر همکیشانشان را دارند.
دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه عدهای سعی دارند پروژه تطهیرسازی فتنهگران را در کشور دنبال کنند، گفت: عده بسیار معدود که خودشان را اصلاحاتی میخوانند، سعی دارند خیانتهای سران فتنه را بیدلیل تطهیر کنند ولی ما هنوز کارهای غیر قانونی سران فتنه که با ادعای دروغ تقلب جو دانشگاهها را متشنج کرده و همه را به جان هم انداختند، یادمان نرفته است.
پهلوان اظهار داشت: ما قطعا جلوی مسببین فتنه خواهیم ایستاد و نخواهیم گذاشت پای آنها به دانشگاهها باز شود و دوباره شروع به تشنج آفرینی کنند.
وی ادامه داد: اگر کسی بخواهد این حرکات را به آزادی بیان نسبت دهد و بگوید یک میتینگ سیاسی است یا اشتباه میکند یا میخواهد مسیر را منحرف کند زیرا اگر کسی حرفی دارد میتواند در کرسیهای آزاد اندیشی از نظر خود دفاع کند.
پهلوان با بیان اینکه کسانی که در گذشته جلوی هر اظهار نظری را میگرفتند حالا دم از آزادی بیان میزنند، تاکید کرد: این آزادی بیان برای خودشان خوب است، اینها آزادی بیان را بهانه کردهاند و میخواهند با آن باج خواهی سیاسی کنند و به این بهانه به دانشگاهها نفوذ کنند.
وی تصریح کرد: فتنه گران باید بدانند که دانشجویان نخواهند گذاشت دوباره التهاب آفرینان و فتنهگران به دانشگاه بازگردند و دانشگاه و دانشجویان را ملعبه بازیهای سیاسی خود و مکانی برای باجخواهی از نظام کنند.
دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در خاتمه گفت: مسئولان وزرات علوم باید نسبت به حضور سران فتنه و التهاب آفرینی آنها در دانشگاهها پاسخگو باشند.
* چوپانکاره: حضور خاتمی در دانشگاه شهید بهشتی بازی سیاسی است
امید چوپانکاره معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد در رابطه با حضور عوامل فتنه در دانشگاههای کشور گفت: عوامل فتنه نتوانستند امتیازات مدنظر خود را از دولت یازدهم بگیرند و به همین دلیل با سناریوهای از پیش تعیین شده و حضور در دانشگاهها سعی دارند جریان اصلاحطلبی را در دانشگاهها احیا کنند تا هم دولت را تحت فشار قرار دهند و هم نیروهای جوان خودشان در دانشگاهها بیدار شوند.
وی افزود: البته با وجود اینکه وزیر علوم به تعهدات خود عمل نکرد عوامل دیگر فتنه مانند دانشجویان و اساتید اخراجی نیز به دانشگاهها بازگشتند.
چوپانکاره ادامه داد: این شرایط جز ایجاد فضای تشنج، منفعتی برای دانشگاه و روند علمی کشور ندارد و تنها یک سری بازی سیاسی است که سبب جوسازیها میشود و چیزی عاید دانشگاه نمیکند.
معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد اظهار داشت: با حضور عوامل فتنه در دانشگاهها مخالفان و موافقان در دانشگاهها نیز با یکدیگر درگیر میشوند و برخورد فیزیکی نیز رخ میدهد که این شرایط شایسته شان دانشگاه نیست.
چوپانکاره گفت: وزارت علوم وظیفه دارد که جلوی ایجاد اینگونه تشنجها را در دانشگاهها بگیرد و دانشگاهها را کنترل کند، هر چند که به این وظیفه عمل نمیکند.
* رمضانزاده: حضور خاتمی در دانشگاه سناریویی برای تطهیر فتنهگران است
محمدمهدی رمضانزاده مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی ضمن محکوم کردن ورود غیر مجاز محمد خاتمی به دانشگاه شهیدبهشتی، گفت: حضور خاتمی به این دانشگاه به هیچ عنوان قابل توجیه نیست و باید پاسخ قانع کنندگی برای این موضوع داده شود.
رمضانزاده افزود: حرکتی که در روزهای اخیر توسط فتنهگران در دانشگاه شهیدبهشتی بوجود آمد، نشاندهنده رویکرد فتنهانگیزانه وزیر و حرکت در جهت ایجاد سیاستزدگی در دانشگاه است.
وی اضافه کرد: مسئولان امر باید پاسخ اقداماتی که باعث ایجاد تشنج در دانشگاهها میشود را بدهند و بگویند هدفشان از انجام چنین اقداماتی چیست.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی، اظهارداشت: وزارتعلوم در چند ماهه گذشته عملکرد قابل قبولی نداشته و نمونه آن انتصاب افراد معلومالحالی است که کارنامه سیاسی مناسب و خوبی در گذشته نداشتهاند.
رمضانزاده خاطر نشان کرد: این اقدامات یک سناریوی از پیش طراحی شده در جهت تطهیر فتنهگران و ایجاد پایگاه برای آنها در دانشگاهها بود که دانشجویان با بصیرت و هوشیار با حضور به موقع در صحنه حاضر شدند و تمام معادلات آنها را برهم زدند.
وی با اشاره به هزینههایی که فتنهگران به کشور تحمیل کردند، تاکید کرد: دانشجویان خیانت فتنهگران را فراموش نکردهاند و با شور انقلابی مانع تبدیل شدن دانشگاهها به جولانگاهی برای احزاب سیاسی و افراد معلوم الحال میشوند.
رمضانزاده با بیان اینکه سیاستزدگی در دانشگاه به ضرر دانشگاهیان است، اضافه کرد: با این حرکات در روند پیشرفتهای علمی سالهای گذشته خلل ایجاد میکنند و مسیر رسیدن به چشمانداز مورد نظر را منحرف میسازند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی یادآور شد: عملکرد مسئولان دانشگاه شهیدبهشتی که در گذشته ژستهای انقلابی زیادی میگرفتند، در روزهای اخیر باعث نمایان شدن چهره واقعی آنها شد و تناقضات میان گفتارشان را برای همه مشخص شد.
رمضانزاده ادامه داد: ما همچنان منتظر پاسخگویی مسئولان در رابطه با این موضوع هستیم و از نمایندگان ملت در مجلس میخواهیم اقدامی عاجل در برخورد با این حرکت غیرقابل قبول انجام دهند.
وی در ادامه تصریح کرد: مسئولان آموزش عالی کشور باید بدانند که روند پیش گرفته شده در این وزارتخانه و استفاده از عوامل فتنه در پستهای دولتی و تبدیل کردن دانشگاهها به جولانگاه سیاسی فتنهگران با قوانین کشور متناقض است.
رمضانزاده به روحیه مطالبهگری و انقلابی دانشجویان اشاره کرد و گفت: با توجه به این موضوع دانشجویان به عنوان چشمان بیدار جامعه اجازه نخواهند داد ارزشها و اصولهای اساسی انقلاب ملعبه عدهای فتنهگر شود.
وی ادامه داد: اگر حضور خاتمی و دیگران که سابقه اقدام علیه امنیت ملی را دارند تکرار شود اینبار جنبش دانشجویی محکمتر از گذشته برای دفاع از سنگر علم و جلوگیری از تحریف انقلاب در راستای وظیفه شرعی خویش به پا خواهند خواست.
* شفیعی: تلاش برای تطهیر فتنهگران آب در هاون کوبیدن است
ابوالفضل شفیعی دبیر واحد آموزش اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان پیرامون حضور خاتمی رئیس جمهور اسبق در دانشگاه شهید بهشتی، گفت: فتنه 88 و اتفاقات بعد از انتخابات بزرگ و 40 میلیونی ملت ایران یکی از بزرگترین گناهان شرعی بود که توسط یک عده انجام شد.
شفیعی تصریح کرد: زیر پا گذاشتن رای و حق 40 میلیون نفر آن هم به خاطر امراض کثیفشان از یک حماسه سیاسی و جشن ملی یک خاطره تلخ در ذهن ملت ایجاد کرد.
وی با اشاره به اینکه عملکرد سران فتنه برای مردم کاملا مشخص است، ادامه داد: کسانی که امروز ما از آنها به عنوان سران فتنه نام میبریم میخواهند از دولت به عنوان یک رحم اجارهای استفاده کنند و با سوء استفاده از دولت اهداف خود را پیش ببرند.
شفیعی تاکید کرد: وضعیت و عملکرد سران فتنه با سوت و کف و هوچیگری رسانهای پاک نمیشود و ورود آنها به عرصه سیاسی مانند آمپول نیست که بخواهند آن را تزریق کنند.
دبیر واحد آموزش اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، اظهار داشت: کسانیکه دنبال وارد کردن خاتمی و سران فتنه به دانشگاهها هستند باید بدانند که آنها اگر بخواهند در اینچنین محافلی حضور پیدا کنند مطئمنا خروش دانشجویان و ملت را خواهند دید.
شفیعی تصریح کرد: دانشجویان شهید بهشتی نشان دادند که بیدار هستند و فتنهگران بدانند که این دانشجویان نمونهای کوچک از دانشجویان انقلابی بودند که در مقابلش ایستادند.
وی با اشاره به اینکه عملکرد خاتمی در فتنه 88 کاملا مشخص است، افزود: خاتمی در سال 88 هم به ملت خیانت کرد و هم به فتنهگران و این جریان کانالیزهای که امروز در اطراف خاتمی میچرخند باید بدانند وی در گذشته با عملکردش ضربه محکمی به آنها زدهاست.
شفیعی در ادامه اظهار داشت: خاتمی تا وقتی که توبه نکند در ذهن مردم یک فتنهگر است و اگر توبه هم کند دیگر نمیتواند در حوزه سیاست فعالیت کند زیرا تاریخ ثابت کرده است که امثال خاتمی برایشان منافع ملی هیچ اهمیتی ندارد.
دبیر واحد آموزش اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، با بیان اینکه این روزها جریانی با استفاده از فضای موجود میخواهد خاتمی را تطهیر کند، تاکید کرد: قوه قضائیه به عنوان عدالتخواهانه جمهوری اسلامی بیشتر از این صبر مردم را لبریز نکند و سران فتنه را زودتر به پای میز محاکمه بکشد.
شفیعی با بیان اینکه احساس میشود فشارهایی وجود دارد که خواستار برداشتن حصر سران فتنه میشود، افزود: جنبش دانشجویی به همراه ملت انقلابی هرگز اجازه چنین کاری را نخواهند داد و تلاش این افراد مانند آب در هاون کوبیدن است.
وی اظهار داشت: خاتمی نباید بیشتر ازاین فضای دانشگاهها را ملتهب کند و بگذارد در این زمان حساس برای دانشجویان آرامش برقرار باشد، در غیر اینصورت دانشجویان انقلابی ساکت نخواهند ماند.
* میرزایی: دانشگاه جای سران فتنه نیست
حسین میرزایی جانشین مسئول کانون مهدویت دانشگاه شهیدبهشتی با اشاره به حضور محمد خاتمی در دانشگاه شهیدبهشتی، گفت: ورود خاتمی به دانشگاه و التهاب آفرینی آن هم در زمان امتحانات کار درستی نبود و همه تشکلهای دانشجویی و دانشجویانی که دلشان برای کشور و انقلاب میتپد، اینگونه حرکات را محکوم میکنند.
میرزایی با بیان اینکه مگر میشود هرکسی که دلش خواست سرش را پائین بیاندازد و وارد دانشگاه شود، تصریح کرد: مسئولان اجرایی دانشگاه باید پاسخ بدهند که چطور چنین کار غیر قانونی انجام شدهاست و چگونه در نظام جمهوری اسلامی افراد معاندی که از سران فتنه هم هستند، میتوانند بدون مجوز وارد دانشگاه شوند.
وی تصریح کرد: دانشجویان منتظر پاسخ مسئولان دانشگاه و وزارت علوم هستند و این مطالبه دانشگاهیان است.
جانشین مسئول کانون مهدویت دانشگاه شهیدبهشتی خاطر نشان کرد: سران فتنه و افراد مرتبط با آنها باید بدانند که ظلم بزرگی که در حق نظام و ملت کردند هرگز از حافظهها پاک نمیشود و مهمتر از آن اینکه سران و عوامل فتنه دیگر جایی در میان جامعه دانشگاهی و دانشجویی کشور ندارند.
میرزائی تاکید کرد: اقشار مختلف دانشجویی آمادهاند تا با تکرار چنین اقداماتی واکنش گستردهتر و قاطعتر از خودشان نشان دهند.
* رحمانی: وزارت علوم پاسخگوی التهاب ایجاد شده در دانشگاهها باشد
محسن رحمانی مسئول بسیج دانشگاه خواجه نصیر نیز با اشاره به حضور عوامل فتنه در دانشگاههای کشور در روزهای اخیر گفت: دولت یازدهم با شعار اعتدال، تدبیر و امید بر روی کار آمد و لازم است که تعریف درستی از اعتدال ارائه کند زیرا اعتدال به معنی منحرف نشدن از راه مستقیم است ولی برداشت غلط دولت از این مفهوم میانهروی بین حق و باطل است.
وی افزود: دولت باید نسبت به پیادهسازی شعار اعتدال موضع روشنی داشته باشد، به طور مثال در سیاست خارجی که آرمانها و اصول انقلاب مشخص است مرزبندی خود را تعیین کند و در داخل نیز مرزبندی روشنی داشته باشد که یکی از خطوط قرمز این مرز نیز فتنه 88 است.
رحمانی ادامه داد: دولت نباید از گفتن مرز مشخص پرهیز کند بلکه باید توجه داشته باشد که مرزبندیهای داخلی در روند کاری دولت تاثیر دارد و باید مرز مشخصی را با جریان فتنه تعیین کند.
وی با اشاره به حضور خاتمی در دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: بعضی مسئولان دانشگاهها که خودشان نیز در فتنه نقش داشتند با این حرکات به دنبال قبح شکنی هستند و سعی دارند اقداماتی که مورد پسند جامعه نیست را انجام دهند.
مسئول بسیج دانشگاه خواجه نصیر با بیان اینکه وزارت علوم باید پاسخگوی ایجاد التهاب در دانشگاهها باشد، گفت: در شرایطی که دانشگاهها نیاز به شور و نشاط علمی، اقتصادی و فرهنگی دارند عدهای با ایجاد التهاب نشاط را از دانشگاهها میگیرند و وزارت علوم باید مشخص کند که این کارها با چه هدف و مقصودی انجام میشود. وی افزود: نشاط در دانشگاهها با ایجاد التهاب و رفتن به سمت فتنه 88 ایجاد میشود یا با نقشآفرینی دانشجویان در مسائل کلان کشور؟
* واحدی: حضور خاتمی در دانشگاه سناریوی از پیش طراحی شده است
محمد واحدی جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در رابطه با حضور خاتمی رئیسجمهور اسبق کشورمان در دانشگاه شهید بهشتی، گفت: با اینکه 5سال از فتنهانگیزی گروهی خائن میگذرد ولی اتفاقات تلخ آن دوران که ارزشها و اصول مردم را هدف قرار داده بود فراموش نشده و مزه تلخ آن همچنان به یاد مانده است.
واحدی تصریح کرد: چند روز پیش در اقدامی گستاخانه یکی از سران فتنه که نقش اصلی را در سال 88 برعهده داشت، به بهانه مراسم بزرگداشت پدر همسرش در دانشگاه شهید بهشتی حضور پیدا کرد و با این حضور غیرمنتظره و کاملاً پنهانی قلب دانشجویان انقلابی را جریحهدار کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه جای فتنهگران نیست، اضافه کرد: البته دانشجویان انقلابی و بیدار در زمان وقوع این حادثه واکنش به موقعی از خود نشان دادند و در مقابل این حرکت شدیدا اعتراض کردند.
جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به حضور خاتمی در دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: برخلاف خبرسازیهایی که رسانههای ضد انقلاب در این رابطه انجام دادهاند، افراد حاضر در تجمع دیروز همگی از دانشجویان و دانشگاهیان بودهاند که به صورت خودجوش در مقابل خاتمی ایستادند.
وی اظهار داشت: دانشگاه جای التهاب نیست و اتفاقات دیروز واکنش طبیعی دانشجویان به حضور یکی از عوامل اصلی فتنه 88 به صحن مقدس دانشگاه بود.
جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، تصریح کرد: اگر دوباره خاتمی بخواهد سرش را پائین بیاندازد و به دانشگاه پا بگذارند با واکنش شدیدتری روبرو خواهد شد و دانشجویان اینبار دانشگاه را محلی برای دادگاه خاتمی میکنند.
واحدی در خاتمه با بیان اینکه حضور خاتمی در دانشگاهها یک سناریوی از پیش نوشتهاست، اظهار داشت: ما مانع تطهیر خاتمی میشویم و بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی منتظر پاسخ شفاف و روشن مسئولان دانشگاه و مسئولان وزارت علوم است و آنها باید بگویند که آیا درست است در زمانی که به امتحانات نزدیک هستیم فضای دانشگاه را ملتهب کنند.
* رحیمیروشن: وزارت علوم موضع خود را درباره حضور عوامل فتنه در دانشگاهها روشن کند
حسن رحیمیروشن عضو هیات علمی دانشگاه بوعلیسینای همدان با بیان اینکه دانشگاه محل تولید علم و تربیت نیروهای آینده کشور است، گفت: اگر دانشگاه پایگاه سیاسی احزاب شود از کارکرد اصلی خود دور شده و نتیجه این مساله چیزی جز تشنج نیست.
وی افزود: در 8 سال گذشته شاهد سخنرانیهایی در دانشگاهها بودیم که بیشتر جنبه علمی داشت ولی در حال حاضر فاز جدیدی در دانشگاهها کوک شده است که عوامل فتنه برای سخنرانی دعوت میشوند و این مساله تاثیر مثبتی در کارکرد اصلی دانشگاه ندارد و فقط سبب ایجاد تشنج در دانشگاه و نفاق در جامعه میشود. رحیمیروشن ادامه داد: در چند ماه اخیر شاهد این قضیه هستیم که برخی سخنرانیها بدون هماهنگی و نظارت در دانشگاهها صورت میگیرد که این مساله مطلوب نیست و وزارت علوم باید پاسخگوی این جریانات باشد. عضو هیات علمی دانشگاه بوعلیسینای همدان اظهار داشت: وزارت علوم باید موضع خود را روشن کند در حالی که تاکنون مسئولان وزارت علوم یا ساکت بودهاند یا با صحبتهای دو پهلو از کنار این قضایا گذشتهاند، وزارت علوم نقش اصلی را در آرام کردن دانشگاهها دارد و باید برای آینده دانشگاهها دغدغه داشته باشند. وی افزود: هرگونه سکوت و اهمال از سوی وزارت علوم سبب میشود که دانشگاهها از مسیر اصلی خود خارج شوند.
* غریبی: خوش خدمتی به فعالان فتنه توسط بعضی از عوامل دولت در دانشگاهها زیبنده دولت اعتدال نیست
وحید غریبی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس گفت: خوش خدمتی به فعالان فتنه توسط بعضی از عوامل دولت در دانشگاهها زیبنده دولت اعتدال نیست و مسئولیت وقایع و تبعات منفی آن بطور کل با دولت است.
وی با بیان اینکه محیط علمی و فرهنگی دانشگاهها نباید آلوده به حضور عواملی باشد که در سال 88 ظلمی بزرگ به عظمت ملت ایران کردند، اظهار داشت: دانشگاه نظام جمهوری اسلامی نباید برای کسانی که با جمهوریت نظام مقابله کردند و میکنند به مکان امن و مطمئنی تبدیل شود.
وی با بیان اینکه افراد نقش آفرین و دارای دغدغه در دانشگاهها نسبت به این مسئله حساس و هوشیار هستند، عنوان کرد: بهترین راه مقابله با حضور عوامل فتنه در دانشگاهها و جلوگیری از تنش در این مکان مقدس این است که بطور رسمی دولت نظر خود را در مورد فتنه بیان کند تا تکلیف بر همگان مشخص شود وگرنه دانشجویان و اساتید دلسوز ایران اسلامی اجازه شکل گیری سناریوهای جدید فتنه گران را نخواهد داد.
غریبی گفت: متاسفانه عدهای از مسئولان و موثران در وزارت علوم قصد دارند تا سناریو "پله پله تا احیای فتنه" را در دانشگاهها کلید بزنند که تا حدی هم در این زمینه پیش رفتهاند و یکی از مسیرهای تحقق این سناریو بعضی از عزل و نصبهای صورت گرفته در تصدی ریاست دانشگاههاست.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس گفت: دولت اعتدال اگر میخواهد بطور علمی و واقعی شعار اعتدال را پیاده کند باید این شعار را از دانشگاهها بویژه دانشگاههای مادر و بنیادی کشور شروع و پیگیری کند.
به گفته غریبی، یکی از راههای تحقق شعار اعتدال آن هم در حوزه دانشگاه توجه به این نکته است که کاندید تصدی جایگاه ریاست دانشگاه اسلامی، باید خود معیارهای حداقلی اعتدال و میانه روی در کنار سبقه علمی و پژوهشی را داشته باشد و وضعیت پرونده فرد کاندید در فتنه 88 نیز برای دانشگاهیان تشریح شود زیرا یکی از مولفههای پیاده سازی شاخص اعتدال این است که در پرونده و سابقه فرد کاندید تصدی ریاست دانشگاه "برائت و انزجار از فتنه " ثبت شده باشد، در غیر اینصورت دولت باید به دانشگاهیان در این مورد گزارش علمی و دقیقی ارائه دهد و توضیح دهد که مصادیق اجرای اعتدال در دانشگاه چه بوده است؟
* طاهری: سران فتنه با حضور در دانشگاهها میخواهند از انزوا بیرون بیایند
مصطفیطاهری مسئول سابق سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) با اشاره به حضور عوامل فتنه در دانشگاههای کشور در روزهای اخیر گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید در این رابطه برخورد قاطع داشتهباشند در غیر این صورت این افراد شدیدتر به اینگونه حرکات ادامه میدهند.
طاهری ادامه داد: نمایندگان مجلس باید از وزیر علوم طرح سوال کنند و استیضاح وی را مطرح کنند، بالاخره باید پاسخ این حرکت غیرمجاز داده شود.
وی خاطر نشان کرد: وزیر علوم یا باید این حرکت را محکوم کند یا اینکه موضع خود را اعلام کند زیرا دانشگاهها دارند جولانگاه افراد فتنهگر میشوند.
طاهری خاطرنشان کرد: سران فتنه چون میخواهند از انزوا خارج شوند، چنین کارهایی میکنند ولی این خیال خامی است و دانشجویان بیدار هرگز اجازه خودنمایی به آنها را نخواهند داد.
طاهری در خاتمه اظهار داشت: اتفاقی که در دانشگاه شهیدبهشتی رخ داد، به فتنهگران گوشزد کرد که اگر بخواهند دوباره ابراز اندام کنند، واکنش قدرتمند دانشجویان انقلابی را خواهند دید.
* متکان: تضارب آرا در دانشگاهها باید در چارچوب نظام باشد
علی اکبر متکان رئیس بسیج اساتید دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه حضور عوامل فتنه در دانشگاهها یکی از اقداماتی است که گروه فتنه میخواهند از طریق آن به خودشان مشروعیت بخشند، گفت: پس از جریان فتنه مردم ماهیت این گروه و هماهنگی آنها با دشمنان خارجی را متوجه شده و در حماسه 9 دی از فتنه اعلام انزجار کردند و حالا آنان میدانند که جایی بین مردم ندارند و به همین دلیل دانشگاهها را مدنظر قرار دادند.
وی با اشاره به مطرح شدن بحث تضارب آرا اظهار داشت: گروه فتنه با مطرح کردن بحث تضارب آرا در دانشگاهها سعی دارند جایی را برای خود در بین دانشجویان باز کنند ولی تضارب آرا باید در چارچوب سیاستهای نظام باشد، افرادی مملکت را به سوی بحران بردهاند و برای این هدف با دشمنان خارجی نیز هماهنگ بودهاند و حالا تضارب آرا را مطرح میکنند.
متکان با بیان اینکه تضارب آرا باید در چارچوب نظام باشد، عنوان کرد: برخی پس از جریان انتخابات مشروعیت نظام را زیر سؤال بردند و حالا برای اینکه به خود مشروعیت بخشند وارد دانشگاهها شده و بحث تضارب آرا را مطرح میکنند.
رئیس بسیج اساتید دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به پیشرفتهای علمی کشور در 8 سال گذشته گفت: دیدیدم که در 8 سال گذشته دانشگاهها جایگاه پیشرفت علمی بود و از حاشیههای سیاسی دور شد به طوری که در دنیا به رشد علمی رسیدیم ولی در حال حاضر برخی سعی دارند در دانشگاهها تنش ایجاد کنند و تحت عناوین مختلف حاشیه را وارد دانشگاه کنند.
متکان عنوان کرد: در دانشگاه شهید بهشتی مراسم ختم برگزار کردند ولی این مراسم به یک مراسم سیاسی تبدیل شد و در آن عزاداری جای خود را به کف و سوت داد.
وی افزود: فردی که خودش در جریان فتنه نقش اساسی داشته و حتی از گذشته خود ابراز ندامت نکرده، وارد دانشگاهها میشود و اینگونه دانشگاه را به حاشیه میکشد و مسائلی نظیر تضارب آرا نیز نمیتواند هدف آنان را توجیه کند.
رئیس بسیج اساتید دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه دانشجویان بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری پیادهنظامهای انقلاب هستند، گفت: دانشجویان و اساتید دانشگاهها هرگز اجازه نمیدهند دانشگاه اینگونه به سمت حواشی برود و جلوی برگزاری اینگونه مراسم را میگیرند، دانشجویان و اساتید انقلابی که از نظام و خون شهدا پاسداری میکنند در برابر چنین تنشهایی ایستادگی کرده و نخواهند گذاشت دانشگاه جایگاه فتنهگران شود.
متکان گفت: بر اساس سخنان رئیس جمهور، سیاست دولت و رئیسجمهور نیز ایجاد آرامش در دانشگاهها و دور کردن دانشگاه از تنش سیاسی است ولی مسئولان وزارت علوم برخلاف نظر رئیسجمهور عمل میکنند و برنامههایی در دانشگاه برگزار میکنند که سبب ایجاد تنش میشود.
کد خبر 306100
تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۲
- ۹۰ نظر
- چاپ
دانشجویان، اساتید دانشگاه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در واکنش به حضور محمد خاتمی در دانشگاه شهید بهشتی خواستار پاسخگویی وزارت علوم در رابطه با حضور عوامل فتنه در دانشگاهها شدند.